Ajutor

Intrebare: Trebuie sa imi inmatriculez neaparat ATV-ul ? De ce?
Raspuns: In mod normal ca sa circulati pe drumuri publice trebuie inmatriculat in circulatie la Politie.Totusi exista si posibilitatea sa inmatriculati un ATV la primarie, caz in care exista anumite restricii de parasire a localitatii.Varianta de a nu-l inmatricula implica folosirea acestuia doar in afara drumurilor publice (drumuri pe camp, forestiere, proprietati particulare, etc)

 

Intrebare: Ce sa fac pentru a fi cat mai in siguranta pe ATV ?
Raspuns: In primul rand indiferent unde folositi ATV-ul este necesara cunoasterea regulamentului de circulatie pe drumurile publice.In al doilea rand este necesara familiarizarea cu comenzile ATV-ului.Recomandam un mic curs cu instructor specializat sau daca aceasta optiune nu este posibila , macar cu cineva cu experienta in domeniu.
Purtarea unui echipament de protectie cat mai complex incepand cu casca de protectie- obligatoriu, apoi in functie de situatie/buget : costum, cotiere, genunchere, protectii dorsale, pectorale, etc.In al treilea rand,foarte important, in primul an de pilotaj, asigurati-va ca sunteti familiarizat foarte bine cu ATV-ul (echilibru, comenzi, etc) inainte de a va angaja in diverse manevre mai delicate (derapaje controlate, pante abrupte, etc)

 

Intrebare: Exista un loc special pentru a-mi perfectiona abilitatile de pilotaj sau pur si simplu pentru a ma distra cu alti prieteni ATV-isti? Si daca da, unde si cat costa?
Raspuns: Pentru atvistii din Bucuresti si imprejurimi exista complexul de circuite de motocross de la Ciolpani, cu trasee de mare si mica dificultate.Costul pentru o zi de circuit este de 35 ron* (*acesta este tariful in vigoare la data publicarii acestui document si nu implica nici o valoare contractuala)

 

Intrebare: Daca am un ATV cumparat din afara retelei ATVROM, pot beneficia de garantie, revizii si service in reteaua Atvrom?
Raspuns: De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema.De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs ATV-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii Atvrom pentru rezolvarea problemei dvs.

 

Intrebare: Unde pot intra in legatura cu mai multi atvisti pentru a-mi impartasi experientele on si off road si pentru a cere sfaturi legate de orice alte probleme ?
Raspuns: www.atvforum.ro Este forumul comunitatii atvistilor din Romania, unde inscrierea este gratuita si peste 3000 de membrii iti stau la dispozitie cu sfaturi, idei si sugestii.