SNOWMOBIL

Manualul de utilizare si Instructiuni Cititi cu atentie Manualul de utilizare si Instructiunile primite de la vanzator, inclusiv stickerele de avertizare si instructiuni lipite de producator pe vehicul. Atasati in permanenta in timpul mersului cheia de contact la echipamentul dvs prin elasticul atasat acesteia.

 

 Echipament de protectie Echipamentul de protectie adecvat este esential si poate salva vieti:

 

           ✓ Casca

           ✓ Ochelari protectie

           ✓ Manusi de iarna

           ✓ Cizme de iarna / speciale de snowmobil

           ✓ Este preferabil sa fiti imbracati in straturi: stratul termic de baza, imbracaminte termo si exterior impermeabil (salopeta sau pantaloni + geaca)

 

Minima inspectie vehicul Inainte de plecare faceti o minima inspectie vehiculului. Faceti plinul rezervorului, verificati farurile si celelalte componente esentiale. Nu atasati accesorii neautorizate vehiculului. Aveti grija sa aveti reviziile facute.

 

echipament de protectie Este recomandat sa iesiti minim in grup de 2 cu snowmobilele, mai ales ca ajungeti in locuri fara semnal la telefon. Pentru orice eventualitate, anuntati inainte sa plecati si traseul propus. Pasagerii trebuie sa respecte aceleasi reguli de siguranta ca si dvs si sa poarte echipament de protectie.

 

Verificati starea vremii Verificati starea vremii, cunoasteti terenul unde intentionati sa calatoriti si nu va fortati norocul in ceea ce priveste stilul de condus sau o vreme nefavorabila. Nu calatoriti peste lacuri inghetate. Preferabil nu calatoriti noaptea. Nu mergeti pe drumurile inchise. Un pilot precaut are la el: trusa de prim ajutor, o mini trusa de scule, o lanterna, franghie de remorcare.