2023 POLARIS SPORTSMAN XP 1000 - Performanta fara limite 

2023 POLARIS SPORTSMAN XP 1000 - Performanta fara limite 

06.06.2023

Sportsman XP 1000 este un ATV big bore cu un loc din familia Polaris, construit sa ofere putere de neoprit pentru a depasi obstacolele terenurilor dure. Dispune de o suspensie legendara, asigurand manevrabilitate crescuta si confort la pilotarea in orice conditii off-road. Modelul este disponibil in variantele Ultimate Trail si Ride Command, pe culoarea neagra (Stealth Black). 

ATV-ul Polaris Sportsman XP 1000 este alimentat de un motor 90 CP ProStar racit cu lichid, 2 cilindri, 952cc, 4 timpi, SOHC, pe injectie electrica. Dotarile la nivel de motorizare ridica stacheta: sistem EBS (franare a motorului), tractiune selectabila AWD/2WD, cutie automata PVT.

Va puteti baza cu incredere pe acest ATV Polaris pentru plimbari si alte activitati de agrement (camping, pescuit etc.). Cu spatiu de depozitare generos, rack 55 kg pe fata si portbagaj 110 kg pe spate, plus o capacitate de incarcare de 261 kg, modelul Sportsman Touring XP 1000 este capabil sa transporte catre destinatie riderul si diverse incarcaturi, unelte si echipamente. 

Puterea de stopare este asigurata de franele fata si spate pe discuri hidraulice pentru toate cele patru roti si frana de picior hidraulica. Garda la sol de 305 mm ajuta la depasirea cu brio a obstacolelor intalnite in medii off-road variate. Suspensia fata cu brat dublu arcuit tip A, cursa 229 mm asigura o pilotare lina. Luminile LED integrate in bumper, farurile si stopurile cu LED contribuie la o vizibilitate excelenta pe timp de noapte. 

Pachetul standard este completat de servodirectie EPS, anvelope 27 inch Duro si jante 14 inch din aluminiu, carlig remorcare 680 kg, troliu Polaris HD 1587 kg cu cablu sintetic, amortizoare vopsite, sistem securitate activat cu PIN (P.A.S.S.), puncte de accesorizare, incarcator baterie.

Comunicarea rider-vehicul este facilitata de echiparea cu instrumentar digital cu acces usor la toate datele importante pentru calatorie (vitezometru, tahometru, indicator treapta, indicator AWD, temperatura lichid de racire, ceas, priza DC etc.). Saua are o inaltime de 940 mm. Rezervor 19.9 litri. 

Pentru echiparea suplimentara a lui Polaris Sportsman XP 1000, este disponibila o colectie cuprinzatoare de accesorii, de la anvelope si jante Pro Armor pana la brushguard pe fata, extensii de rack-uri si multe altele. 

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult