Esti pregatit sa FII ORANGE VARA ASTA?

Esti pregatit sa FII ORANGE VARA ASTA?

02.06.2023

Vara aceasta, adrenalina si reducerile se intalnesc aici! Esti gata sa adaugi putina culoare si multa adrenalina verii tale? 

E timpul sa te alaturi celei mai cool campanii: „FII ORANGE VARA ASTA" Click aici pentru a afla mai multe.

Luna iunie este despre copii! La achizitia unui ATV pentru copii sau a unei mini motociclete, micutul tau va beneficia de preturi speciale si reduceri de pana la 20% la unitatile de copii. Este timpul sa-ti impartasesti pasiunea cu piticul tau!

Mai mult, pentru a facilita intrarea ta in familia pasionatilor de motociclete, oferim 24 de rate fara dobanda la achizitia de motociclete si scutere. Nimic nu ar trebui sa te opreasca din a te bucura de libertatea pe doua roti.

Nu uita, aceasta este ULTIMA TA SANSA sa te alaturi Programului Rabla pentru acest sezon! Vaneaza modelele eligibile, profita de reducerile de pana la 21%, vouchere de 1000 de euro pentru achizitia de echipamente, si, bineinteles, de CADOURILE noastre.

Si nu s-a terminat aici. Avem si mai multe surprize pentru tine! Arunca o privire pe site la sectiunea ATV si SxS si descopera discounturi de pana la 15%, plus CADOURI disponibile.

Deci, ce mai astepti? FII ORANGE VARA ASTA! Intra pe site si bucura-te de toate promotiile, de o vara in familie, plina de adrenalina si oferte irezistibile.


Descopera promotiile lunii iunie la ATV-uri, SxS-uri, motociclete si scutere! FII ORANGE VARA ASTA

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult