Lansarea motocicletei Honda NC750X 2016

Lansarea motocicletei Honda NC750X 2016

21.03.2016

Modelul NC750X este unul din care Honda castiga in mod constant, iar varianta 2016 o imbunatateste pe cea existenta in toate privintele.

Motocicleta beneficiaza de modificari-cheie in ceea ce priveste suspensia, iar transmisia DCT (dual-clutch transmission), franele fata, componentele sistemului de evacuare precum si silentiatorul contribuie, toate, la usurinta manevrarii.

Din punct de vedere al performantelor nu veti fi dati pe spate, dar una peste alta aceasta varianta este superioara celei dinainte cu ochiul liber.

Honda sustine ca NC750X 2016 este o motocicleta din gama adventure, dar specialistii nu sunt de acord. Desi are anvelope Bridgestone Battlewing, acestea nu sunt de incercat chiar pe orice fel de traseu.

Principalele modificari aduse motocicletei sunt cele de styling; a fost cautat un look mai dur, pentru a o aduce in rand cu cu VFR800X Crossrunner, VFR1200X Crosstourer sau CRF1000L Africa Twin. In concluzie, Honda s-a dat peste cap pentru a oferi un adventure bike pentru publicul larg.

Alte modificari aduse sunt parbrizul mai lat, compartiment fata pentru depozitare mai generos, lumini LED fata si spate, tablou de bord digital color.

Campania publicitara a Honda prezinta aceasta motocicleta ca pe una pentru o "naveta distractiva" dar, lasand marketingul la o parte, motocicleta se adreseaza intr-adevar celor cale cauta una foarte economica pentru curse zi de zi. Multi dintre utilizatori au deja o alta motocicleta, folosind-o pe aceasta pentru a merge la serviciu cand vor sa nu stea in trafic, sa nu consume mult sau sa evite mersul cu trenul.

Modelul NC750X aduce 50% din incasarile NC750, restul venind din modelul S naked si scuterul Integra.

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult